Aanbod
Metalconstructions

Aelbrecht-Maes is een solide partner voor metaalconstructies in de ruime zin van het woord. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we oog voor kwaliteit en beschikken we over de nodige knowhow en vakmanschap om allerhande eenvoudige en complexe constructies te verwezenlijken: van schrijnwerk tot transportsystemen en tooling en gereedschappen voor o.a. de auto-industrie, machinebouw en kunstsector. We werken steeds volledig op maat. Neem dus zeker contact op als je graag een unieke en ijzersterke totaaloplossing wenst.

technique

Schrijnwerk

technique

Transportsystemen

technique

Tooling

technique

Kunst

Schrijnwerk

technique

Als raam- en deurproducent met jarenlange ervaring in de constructie van ramen, deuren en poorten in staal, cortenstaal en RVS, is niets ons te vreemd! We leveren zowel thermisch geïsoleerde als niet-geïsoleerde profielen, plaatsen brandwerende (RF30), inbraakwerende en kogelwerende gehelen, doen ook renovaties en komen met plezier alles ter plaatse opmeten en plaatsen. Alles is volledig op maat: van eerste idee (retro of klassiek) tot afwerking en kleur.

bekijk realisaties

technique

Een goed dak is geen overbodige luxe! En een betrouwbare partner is dat ook niet. Aelbrecht-Maes verzorgt stevige en uitgebalanceerde daken die van A tot Z tot in de puntjes afwerkt zijn, correct geplaatst worden en naar jouw wens zijn. Zowel voor renovaties als voor nieuwbouw! Zo trotseert jouw huis binnenkort met gemak de gekste weersomstandigheden in België.

bekijk realisaties

technique

Ook voor gevelwanden in staal of RVS staan wij met plezier paraat, zowel voor thermisch geïsoleerde en niet-geïsoleerde profielen. Van eerste opmeting tot plaatsing, je kan bij ons terecht voor gevelbekleding die jouw woning beschermt. Met grondig Belgisch vakmanschap en moderne machines leveren we steeds een perfecte afwerking en nauwkeurig resultaat.

bekijk realisaties

technique

Een nieuwe trap of leuning? Aelbrecht-Maes realiseert maatwerk van A tot Z: ontwerp, alle berekeningen, productie met optimale afwerking die vrij te kiezen is en een nauwkeurige plaatsing. Ons machinepark biedt tal van opties om voor jou een trap afgestemd op jouw behoeftes te creëren, zowel voor binnen of buiten als in verschillende materialen of stijlen.

bekijk realisaties

technique

Wil je graag de ruimte van jouw fabriek of kantoor optimaal benutten? Met onze platformen, volledig op maat van jouw wensen, vergroot je op een veilig en economische manier de beschikbare oppervlakte door in de hoogte te werken. We voorzien met plezier de nodige keuringsattesten (CE-document, AIB-keuring, …), ontwerpen, berekeningen en productie.

bekijk realisaties

technique

Meubelen op maat, dat is vakwerk. Bij Aelbrecht-Maes leveren we meubelschrijnwerk die volledig in lijn ligt met waar jij naar op zoek bent. Onze vakmannen vervaardigen voor jou stoelen, banken, tafels, kasten en meer met unieke afwerking, uitvoering en vakmanschap. Dat zowel voor externe ontwerpen als eigen ontwerpen in allerlei stijlen en materialen.

bekijk realisaties

Transportsystemen

technique

Optimaliseer je productieproces met transportsystemen voor zowel kleine als grote onderdelen. Dankzij onze ervaring in de auto-industrie kunnen we jou van A tot Z bijstaan: van ontwerp en berekeningen tot productie en plaatsing voor kettingen (staal of kunststof), gesloten bandconveyors en rollenbanen (al dan niet automatisch) – mét elektrische sturingen.

bekijk realisaties

technique

Studie en engineering staan bij ons centraal en dat komt ook terug in onze metaalconstructies. We voorzien een uitgebreide studie en het ontwerp van alle types karren voor zwaar én licht industrieel gebruik. De alternatieven zijn talrijk: van verschillende afmetingen en draagvermogens tot een persoonlijke afwerking (met natlak, poederlak of gegalvaniseerd).

bekijk realisaties

technique

Wens je een container of sokkel op maat? We ontwerpen voor kleine en grote onderdelen, doen alle berekeningen en verzorgen de productie. De bescherming (al dan niet met kunststof of mousse) en afwerking zijn vrij te kiezen (industriële natlak, poederlak of gegalvaniseerd).

bekijk realisaties

Tooling

technique

Nood aan heftoestellen of gereedschappen van topkwaliteit? We leveren steeds persoonlijke service en bieden oplossingen op maat voor jouw vraag. Kleine of grote onderdelen? Al dan niet beschermd met kunststof of foam? Afwerking met industrieel natlak, poederlak of gegalvaniseerd? Eindeloze mogelijkheden, steeds voorzien van alle nodige keuringsattesten!

bekijk realisaties

technique

Bij Aelbrecht-Maes kan je ook terecht voor het ontwerp en de productie van draaistoelen en montagestoelen. We werken volledig op vraag van de klant en gaan samen met jou aan de slag zodat we een uniek eindresultaat kunnen afleveren die volledig aansluit bij jouw wensen. Van berekeningen tot afwerking en elektrische sturingen – aan alles wordt gedacht!

bekijk realisaties

Kunst

technique

Ook voor kunstwerken kan je bij ons vertrouwen op de nodige knowhow, finesse en Belgisch vakmanschap. We werken nauw samen met kunstenaars en leveren prachtige resultaten in diverse materialen en met verschillende afwerkingen. Denk maar aan De draak op het Belfort te Gent! We bieden tevens installatie op vernissage en renovatie van oude kunstwerken.

bekijk realisaties