Over ons
Aanpak
Aanpak

Aanpak

Iedere klant is anders en dat beseffen we maar al te goed, dus bij Aelbrecht-Maes draait het helemaal om jou! Als one-stop-shop voor metaalconstructies bieden we totaaloplossingen op maat die perfect aansluiten bij jouw wensen. Van probleemoplossend denken tot aandacht voor kwaliteit en vakmanschap, onze jarenlange knowhow en ervaring komt naar voren. Ieder project wordt met een frisse blik benaderd en ons team van in-house professionals gaat met veel plezier aan de slag om van A tot Z een antwoord te bieden op jouw vraagstelling. Ook voor grotere, complexe opdrachten met sturingen en programmaties kan je bij ons terecht.

Van vraag tot assemblage


Alles begint bij jouw vraag: waar ben jij naar op zoek? Dat is voor iedere klant anders en onze projectverantwoordelijken komen met plezier ter plaatse voor een eerste kennismaking. Bij een afgelijnd verzoek met gedefinieerd ontwerp gaan we na goedkeuring van de offerte meteen aan de slag, terwijl we bij een open vraag de expertise en kennis van onze eigen studiedienst inroepen om dé perfecte oplossing voor jouw probleem te vinden.


Geen uitdaging is ons te veel, dus aarzel zeker niet om contact op te nemen! We staan jou bij doorheen het hele proces, van aanvraag tot productie en assemblage, geven advies waar nodig en leveren steeds een afgewerkt geheel of eindproduct waar je trots op kan zijn.

A
Uitgetekend product
Offerte
Productie
B
Vraag/ probleem
Studie/ Engineering
Offerte
Def. Ontwerp
Productie

Onze troeven

strengths
strengths
strengths
strengths
strengths
strengths