Aanbod
Onderhoud

Bij Aelbrecht-Maes ben je klant voor het leven. Gaat er iets stuk, heb je nood aan een nieuw onderdeel of is het dringend tijd voor een onderhoud? Welk probleem er ook opduikt, we staan voor je klaar en fixen het in no-time: van herstellingswerken bij metaalconstructies tot dringende interventies en restauraties van kunstwerken en beschermde monumenten.

Recente constructies

technique

We zorgen voor onze klanten – ook na verkoop – en voorzien onderhoud en herstellingen voor onze recente metaalconstructies en andere werken. Kennis en vakmanschap staan hier wederom centraal en onze vakmannen spitsen zich volledig toe op jouw herstellingsnoden.

bekijk realisaties

Dringende interventies

technique

We hebben een uitgebreid gamma van diverse materialen op stock en een uitgebreid wagenpark met o.a. een camion met kraan, waardoor we erg snel kunnen schakelen wanneer een dringende interventie nodig blijkt. Ons team van professionals komt binnen de kortste keren ter plaatse of maakt onmiddellijk een nieuw werkstuk of constructie – ook in het weekend!

bekijk realisaties

Kunstwerken en beschermde monumenten

technique

Door onze jarenlange ervaring over meer dan vier generaties heen kunnen wij zowel oude als nieuwe kunstwerken en beschermde monumenten onderhouden, herstellen en restaureren. Onze vakmannen behandelen jouw kunstwerk of monument met de nodige voorzichtigheid en beschikken over de nodige knowhow en finesse om een eersteklasrenovatie te realiseren.

bekijk realisaties